Fietsendieven betrapt bij Leiden Centraal

Agenten betrapten in de nacht van zaterdag op zondag in totaal drie fietsendieven op het Stationsplein in Leiden. Rond middernacht zag een agent een man aan fietsen in de rekken voelen. Daarna liep de man een fietsenstalling binnen. Kort daarop kwam hij met een fiets weer naar buiten. Samen met gewaarschuwde collega’s hield de agent de 32-jarige man uit Rijswijk aan.

Even voor 05.30 uur zag een andere agent op dezelfde plek twee mannen aan fietsen voelen. Hij waarschuwde zijn collega’s en hield de twee in de gaten. Op het moment dat de mannen er allebei met een fiets vandoor wilden gaan, hielden de agenten de 21-jarige man uit Katwijk en de 19-jarige inwoner van Leiden aan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×