CDA Tweede Kamerlid Michel Rog, Rector Magnificus Carel Stolker van de Universiteit Leiden en CDJA-voorzitter Julius Terpstra gaan vanavond met elkaar in gesprek over onderwijszaken. Terpstra zal daarbij een pleidooi houden voor een wethouder met de portefeuille 'kenniseconomie'. Hij hoopt dat ook veel studenten het debat vanavond bijwonen.

Nieuwjaarsreceptie met politiek onderwijscafé bij CDA Leiden

Vanavond houdt het CDA Leiden in Restaurant DOK2 de nieuwjaarsreceptie. Daar blijft het echter niet bij. De partij combineert het met een politiek café over onderwijs. Tweede Kamerlid Michel Rog, rector magnificus van de Universiteit Leiden Carel Stolker en CDJA-voorzitter Julius Terpstra zullen met elkaar in gesprek gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met onderwijs.

Ook wordt tijdens de nieuwsjaarsreceptie weer een persoon of organisatie in het zonnetje gezet die zich volgens het CDA in het bijzonder heeft ingezet voor de Leidse samenleving. Daarvoor riep de partij twee jaar geleden de ‘Joop Walenkamptrofee’ in het leven. Genoemd naar de voormalig CDA-wethouder die in 1997 overleed. Vorig jaar ging de trofee naar de ‘Vrienden van de Vliet’ die zich met succes inzetten voor het openhouden van het zwembad. De eerste keer ging de trofee naar museum Boerhaave.

Zowel de nieuwjaarsreceptie als het politiek café zijn openbaar. De borrel begint om 20.00 uur, het debat rond 20.45 uur. DOK2 is gevestigd aan het Havenplein 2 in Leiden.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×