Naked Lunch te zien in Theater Ins Blau

In de dansvoorstelling ‘Naked Lunch’ wordt zang en dans met slagwerk gecombineerd. Het stuk is geinspireerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver William Burroughs en gaat over een aan drugsverslaafde man die een hallucinerende trip ondergaat.

Het stuk gaat over een wereld waarin de spelers zich tussen waan en werkelijkheid begeven, waar dromen waarheid worden, hoop opleeft en de personages geconfronteerd worden met hun grootste angsten. De toeschouwer waant zich daardoor in een ADHD wereld van psychotische po√ęzie, van banale humor en van het credo van onze tijd: ik zeg wat ik denk, dus ik ben.

Voor het project werken de dansers van Club Guy & Roni samen met de drie zangers van het VOCAALLAB en de drie percussionisten van Slagwerk Den Haag. Afgelopen oktober wonnen de choreografen Guy Weizman en Roni Haver (Club Guy & Roni) een Zwaan voor hun dansproductie Midnight Rising in de categorie ‘Meest indrukwekkende dansproductie.

Naked Lunch is te zien op zaterdag 25 januari om 20.30 uur in Theater Ins Blau. De entree-prijs is 19 euro.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×