Kees van der Reijden zoals de meeste mensen zich hem zullen herinneren. Achter de discobar in de weer met muziek en (laser)licht. (Foto: Facebook).

Oud Club 70-dj Kees van der Reijden overleden

Kees ‘Lasercase’ van der Reijden is overleden. De in Leiden wereldberoemde dj van de legendarische discotheek Club 70 aan de Stationsweg is slechts 60 jaar geworden. Hele volksstammen zijn opgegroeid met de plaatjes die Kees wekelijks draaide in de bekendste discotheek die Leiden in de jaren 80 en 90 had.

“In onze gedachten draait jouw muziek door, R.I.P.”, “Bedankt voor al die mooie jaren” en “de mooiste mensen gaan altijd te vroeg” zijn slechts enkele van de vele reacties die via de facebook-pagina’s van Kees en van Club 70 binnenstromen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×