Seksclub aan de Herenstraat wil ingang van privéterrein naar openbare weg verplaatsen.

CDA wil geen ingang seksclub in kinderrijke buurt

Het CDA heeft fel gereageerd op de plannen van seksclub Tropical Heat om de ingang van een privé-erf te verplaatsen naar de openbare weg. De club is gevestigd aan de Herenstraat 7. CDA-raadslid Arjen Bonestroo: “Ik verzet me er fel tegen om de ingang van deze club te verplaatsen naar de straatkant, waardoor er dagelijks kinderen met deze club geconfronteerd worden. Eigenlijk hoort er in zo’n kinderrijke buurt helemaal geen seksclub te zitten.”

Audiofragment: Het CDA wil niet dat de ingang van tropical Heat wordt verplaatst naar de openbare weg.

Volgens buurtbewoners is er regelmatig sprake van geweld, maar doordat dit afspeelt op het privéterrein van de eigenaar is de overlast voor de buurt beperkt. Als de ingang aan de openbare weg komt gaat dit veranderen. Het CDA zal daarom een vergunning aanvraag voor een dergelijke verbouwing niet steunen. Bonestroo: “Wij kiezen voor een veilige leefomgeving voor gezinnen met kinderen. Een dergelijk plan past daar niet in.”

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×