Leiden niet in top 6 iCapital 2014

Leiden staat niet op de shortlist voor de eerste verkiezing van de Europese Innovatiehoofdstad (iCapital). Van de Nederlandse steden die zich kandidaat hadden gesteld is de gemeente Groningen als enige doorgedrongen tot de top 6. 

Audiofragment: Burgemeester Lenferink feliciteert de gemeente Groningen met de nominatie voor Innovatiehoofdstad van Europa

De andere genomineerden zijn Barcelona, Espoo, Grenoble, Malaga en Parijs. De verkiezing is in het leven geroepen om steden aan te moedigen innovatie te stimuleren. Bijna zestig steden stelden zichzelf kandidaat voor de titel. De Europese Commissie heeft wel laten weten dat de gemeente Leiden op de lijst van beste twintig staat. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×