Centrum Seksueel Geweld straks ook in Leiden?

Leiden krijgt Centrum Seksueel Geweld

Leiden krijgt vanaf mei waarschijnlijk een Centrum Seksueel Geweld. Fonds Slachtofferhulp is bezig met het voorbereiden van de opening van dit centrum waarbij politie en hulpverlening beter kunnen samenwerken. Het centrum in Leiden wordt onderdeel van een landelijk netwerk. Er zijn al centra Utrecht, Nijmegen en Maastricht.

Of het centrum er ook echt komt hangt af van de financiering. Er is startkapitaal nodig dat Fonds Slachtofferhulp hoopt te verkrijgen via de Vriendenloterij. Op het Goed Geld-gala dat op 13 februari wordt gehouden, wordt bekend of het centrum het benodigde geld krijgt.  

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×