Meisje beroofd op Broekweg

Een nog onbekende jongen heeft gisteravond een 18-jarig meisje beroofd op de Broekweg in de Merenwijk. Het meisje fietste even na 21.15 uur over de Broekweg toen een jongen op een fiets haar dwong om te stoppen. Hij bedreigde haar en eiste geld. Toen het meisje vervolgens weigerde nog meer af te geven, fietste de jongen weg. Hij reed via de Veluwemeerlaan naar de Donsvlinder en verdween vervolgens uit zicht. Gealarmeerde agenten hebben direct in de omgeving gezocht naar de dader, maar niemand meer aangetroffen.

De dader is een lichtgetinte jongen van ongeveer 16 jaar oud. Hij is vrij klein, 1.60 tot 1.65 meter lang, en heeft een bol gezicht met kleine ogen. Hij had zijn gezicht bedekt met een zwarte sjaal en de capuchon van zijn zwarte, glimmende jas. Op de achterkant van de jas zit een opvallend embleem met onder meer de kleuren geel en rood. De jongen reed op een zwarte opoefiets.

Bent u getuige geweest van de straatroof op de Broekweg? Hebt u de jongen op maandag 3 februari gezien op of in de buurt van de Broekweg? Herkent u de jongen aan de hand van het opgegeven signalement? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×