Gewapende man pleegt overval op Gall & Gall Stevensbloem

Een gemaskerde man met een vuurwapen heeft afgelopen donderdag een overval gepleegd op de Gall & Gall bij winkelcentrum de Stevensbloem in de Stevenshof. De man kwam ’s avonds de winkel binnen, bedreigde een medewerkster met het vuurwapen en duwde haar tegen de grond. De overvaller is uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan. Een getuige zag hem wegrennen langs de Oude Rijn, maar de politie heeft hem niet meer kunnen vinden. De geschrokken medewerkster is ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel en bleek ongedeerd.

De overvaller is een man van 1.65 tot 1.70 meter lang. hij heeft een normaal postuur en droeg zwarte handschoenen, een donkere broek, donkere schoenen en een groengrijze gewatteerde jas met capuchon. De politie vraagt getuigen om zich te melden. Dat kan via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×