Twee keer winkeldiefstal op één dag bij parfumerie

Een parfumerie aan de Haarlemmerstraat is afgelopen zondag tweemaal het slachtoffer geworden van winkeldiefstal. De daders, twee Roemeense mannen van 19 en 25 jaar en later een 40-jarige Rotterdammer werden aangehouden door de politie.

Een medewerkster van de parfumerie zag dat een man vier doosjes parfum in zijn tas stopte. Ze sprak de man aan en pakte de tas af. Hij vluchtte met een tweede man de winkel uit. De twee Roemenen werden vervolgens door de politie aangehouden op de Haarlemmerstraat.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd er een paar uur later een 40-jarige Rotterdammer gesignaleerd die zich verdacht gedroeg. Agenten in burger waren er getuige van dat hij de winkel in liep, twee doosjes parfum in zijn kleding stopte en de winkel zonder te betalen uit liep. De agenten hielden hem aan en vonden ook nog zeven verpakkingen scheermesjes in zijn rugzak.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×