Bijzonder aan Huys van Leyden zijn de authentieke hotelkamers, zoals deze loftkamer (foto: PR)

Huys van Leyden valt in de smaak

Boutique Hotel ‘Huys van Leyden‘ aan de Oude Singel sleept de ene na de andere hotelprijs binnen. Het hotel van Lorenzo van Beek en Gaston Fonville  is het kleinste 4-sterrenhotel van Nederland en heeft slechts vijf hotelkamers.

Het chique hotel werd door Zoover als ‘Highly Recommended’ gekwalificeerd, kreeg van Booking.com de hoogste score van alle hotels in Leiden – een 9 – en won tenslotte de ‘Travellers Choice 2014’ van Tripadvisor. Die wordt uitgereikt aan de 25 beste Chique Boutique hotels in Nederland.

Ook heeft Huys van Leyden meegedaan aan het programma ‘Bed & Breakfast’ van omroep Max. In dit programma testen drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. De aflevering waarin het hotel te zien is, wordt uitgezonden op 7 maart om 21:30 uur op Nederland 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×