Vijf aanhoudingen op verdenking inbraak

Agenten hebben vanochtend vier mannen en een vrouw uit Noord-Holland in de leeftijd van 20 tot 27 jaar aangehouden omdat zij inbrekerswerktuigen in hun auto hadden liggen.

Een getuige belde de politie omdat hij drie onbekende mannen over de galerij van een flat in Voorschoten zag lopen. Op de Voorschoterweg zagen de agenten een auto met vijf inzittenden en de bestuurder parkeerde de auto toen hij de politie opmerkte. Tijdens de controle bleken er schroevendraaiers in het dashboardkastje te liggen en de bestuurder had een zaklamp in zijn jaszak. De inzittenden waren allemaal al eerder in aanraking geweest met de politie wegens inbraken.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×