Mislukte overval op woning in Voorschoten

De recherche in Leiden zoekt getuigen van een woningoverval aan het Van Oldenbarneveltplantsoen in Voorschoten. Zaterdag rond 19.00 uur stond er ineens een man met een bivakmuts voor de deur. Onder bedreiging van een vuurwapen eiste hij de mobiele telefoons van de 58-jarige bewoonster en haar 17-jarige zoon.

Toen de zoon de overvaller zag, smeet hij de deur meteen weer dicht. Daarop ging de overvaller er onverrichterzake vandoor. Hij droeg blauwe jas met capuchon en een blauwe spijkerbroek aan had. Een zoektocht in de omgeving leverde niets op.

Heeft u zaterdagmiddag iets gezien in de omgeving van het Van Oldenbarneveltplantsoen dat met deze mislukte overval te maken kan hebben? Bel dan de recherche in Leiden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×