Belgisch Bier Café Olivier zoekt een pachter. (Foto: PR).

Pachter gezocht voor Belgisch Biercafé Olivier

Debuut horecabeheer en Ontwikkeling uit Utrecht is op zoek naar een pachter voor Belgisch Bier Café Olivier aan de Hooigracht. Debuut stelt zich weer meer te willen gaan richten op het ontwikkelen van nieuwe concepten en brengt daarom alle bestaande (28) horecabedrijven onder bij pachters. “In de meeste gevallen zijn daarvoor ex-bedrijfsleiders aangetrokken, maar die bron is nu uitgeput,” zo laat het bedrijf weten. Daarom is men voor het in 2008 geopende Olivier op zoek naar iemand van buitenaf.

Debuut is in Leiden niet alleen exploitant van Olivier, het horecabedrijf gaat ook Grand Café De Waag (in De Waag) exploiteren. Dat wordt momenteel verbouwd en moet voor de zomer de deuren openen. Volgend jaar krijgt De Waag ook een groot terras. Als de nieuwe Waaghoofdbrug is aangelegd.

Advertentie

Leiden fredbus


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×