Jongeren met gestolen laptops opgepakt

De politie heeft donderdagmiddag vier Leidse jongeren (17, 18 (2x) en 20 jaar) aangehouden op verdenking van heling van twee laptops. Het viertal werd in het centrum gecontroleerd door een politie burgerteam dat zich tijdens surveillances richt op veel voorkomende criminaliteit.

De agenten zagen twee van de vier mannen een winkel binnen lopen met een tas om daar kennelijk goederen aan te bieden. Omdat één van de mannen bij de politie bekend staat als inbreker gingen ook de agenten de winkel binnen om de twee te controleren. De mannen bleken twee gestolen laptops te hebben waarna ze werden aangehouden. De twee die buiten stonden te wachten, werden ook meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×