Benno L. verhuisde eerder dit jaar naar Leiden. Hij is ondergebracht in een seniorenflat. (Afbeelding: Youtube-video).

Veroordeelde pedofiele zwemleraar woont nu in Leiden

De veroordeelde pedofiel Benno L. is reccent naar Leiden verhuisd. Hij woont hier nu in een seniorenflat. Dat schrijft het NRC vanmorgen. De gemeente bevestigt het verhaal en komt later vandaag met meer informatie. De Bossche zwemleraar werd veroordeeld tot zeven jaar cel wegens misbruik van tientallen gehandicapte meisjes. Toen hij voorwaardelijk vrijkwam, werd hem een gebiedsverbod opgelegd voor gemeenten in Brabant waar zijn slachtoffers wonen. Diverse andere gemeenten wezen L. als inwoner af. Hij wilde zich in Duitsland vestigen, maar dat mag nog niet van justitie.

Advertentie

Leiden Benno L.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×