De afgelopen dagen heeft burgemeester Lenferink op tal van plaatsen uitgelegd waarom hij ervoor heeft gekozen Benno L. te huisvesten. Volgende week doet hij dat ook in de Leidse gemeenteraad die dan met hem in discussie gaat. (Afbeelding: Nieuwsuur van maandag 17 februari).

Burgemeester geeft gemeenteraad uitleg over Benno L. op 27 februari

Volgende week donderdag, op 27 februari, gelast de gemeenteraad een extra vergadering in om de burgemeester aan de tand te voelen over de zaak-Benno L. Dit werd vandaag bekend. Burgemeester Henri Lenferink (PvdA) besloot de gemeenteraad en de omwonenden niet te informeren dat de veroordeelde pedoseksueel Benno L. in Leiden was komen wonen. Dit solo-optreden van Lenferink wordt flink bekritiseerd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×