Café voor transgenders een succes

Op 1 maart is het precies een jaar geleden dat het Trans*-café opgericht. Hier kunnen transgenders elkaar ontmoeten in een veilige omgeving. Het COC-Leiden kwam met dit initiatief en sindsdien is er elke eerste zaterdag van de maand een avond voor transgenders in het COC aan de Langegracht.

“Inmiddels is het Trans*-cafe een vaste waarde geworden voor transgenders binnen, maar ook buiten de regio Leiden” vertelt Tom Bootsma, coördinator werkgroep Trans*initiatief. “Wij zijn blij dat wij middels dit café een veilige, maar vooral leuke plek kunnen bieden waar transgenders elkaar kunnen ontmoeten” aldus Bootsma.

Niet alleen transgenders zijn welkom in het café. Ook travestieten, genderlozen en androgynen mogen er komen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×