Op Facebook is de vader van een zoontje van drie van mening dat Benno L. wat hem betreft welkom is. (Foto: PR).

Tegengeluid op Facebook: Benno L. welkom in onze straat

Niet iedereen uit zich woedend over de komst van de veroordeelde pedoseksueel Benno L. Een vader van een zoontje van drie heeft de Facebookpagina Benno L. welkom in onze straat aangemaakt. De pagina heeft bijna 1.000 likes. Ter vergelijking, de pagina BENNO L moet weg uit Leiden heeft ruim 5.000 likes.

“Like deze pagina alleen als je het werkelijk hebt overwogen. Welkom in je straat. Omdat mensen geen monsters zijn. Ook al slaat de angst om het hart”, zo staat er op de nieuwe pagina. De initiatiefnemer betuigt: “Ik geloof er niet zo in. In de woede en het verzet. Er moeten genoeg mensen zijn die zeggen: ‘welkom in mijn straat’? – desnoods met angst om het hart.”

De afgelopen week hebben honderden mensen gedemonstreerd tegen de komst van L. Momenteel heerst er een samenscholingsverbod in de wijk waar de pedoseksueel geplaatst is.

Inmiddels is er ook een Tomas Kok uit Leiden petitie gestart. Kok van Leefbaar Leiden zei in Nieuws071 dat L. de stad uitgetrapt moet worden. Later liet Kok weten dat hij deze uitspraak spreekwoordelijk bedoelde.

Leiden Benno L.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×