Internationale Vrouwendag in Leiden

Ook dit jaar zet het Stadhuis zijn deuren open voor de viering van de Internationale Vrouwendag. Op acht maart kunnen vrouwen allerlei workshops volgen. De dag wordt georganiseerd door stichting Vrouwennetwerk Leiden. Deze stichting zet zich in voor vrouwenrechten, emancipatie en onderwijs.

Het thema van de dag is: Wat is jouw X factor? Tijdens de workshops kunnen vrouwen hun X factor ontdekken. Onder andere leren ze om assertief te worden, zichzelf te presenteren en hoe ze succesvol kunnen ondernemen.

Er zal aan het eind van de middag een multiculturele modeshow zijn in de Burgerzaal. Als afsluiting is er een groot feest met de band Bonbon Fiësta en een buffet. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×