Kasteel Oud Poelgeest (Foto: Oud Poelgeest)

Kasteel Oud Poelgeest krijgt een nieuw muziekfestival

Kasteel Oud-Poelgeest en het nieuwe Cultuurfonds Oegstgeest organiseren samen op zondagmiddag 23 maart een gratis toegankelijk muziekfestival. Het vindt plaats in en om het kasteel en het koetshuis. Tijdens het gratis toegankelijke muziekfestival zullen er allerlei muzikale optredens worden verzorgd.

Het muziekfestival is goede reclame voor Oegstgeest en ook voor Kasteel Oud Poelgeest. Directeur Marijke Heijndijk van Oud-Poelgeest beschouwt het festival als een goede promotie voor het landgoed: ”Nog lang niet alle Oegstgeestenaren hebben dit prachtige landgoed ontdekt. Daarom zetten wij onze deuren op 23 maart wijd open. Het landgoed is van ons allemaal. Het is één van de juwelen van het dorp. Iedereen is van harte welkom.”

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×