Minister Plasterk op werkbezoek in Leiden

Op maandag 3 maart brengt minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een werkbezoek aan Leiden. Dit wordt georganiseerd door ProDemos in samenwerking met de gemeente Leiden. De minister zal tijdens zijn bezoek worden bijgepraat over het Leidse Singelpark. Vervolgens zal hij in de raadzaal van het stadhuis met basisschoolleerlingen het spel Democracity spelen.

Minister Plasterk wordt om 13.30 uur bij de Singelpark Kweektuin ontvangen door Kars Veling, directeur ProDemos, Henri Lenferink, burgemeester van Leiden en Conny Broeyer, bestuurslid van de Vrienden van het Singelpark. Vanaf dit punt wandelt het gezelschap over (een deel van) de Leidse singels naar het stadhuis. Het bezoek eindigt in de raadzaal.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×