Groepsfoto van de PvdA Leiden met Diederik Samsom. Foto gemaakt door: Jelte Liemburg 

Diederik Samsom langs de deuren

De Leidse PvdA-lijsttrekker Gijs Holla liep gisteren samen met politiek leider Diederik Samsom door de Kooi. Ze belden bij verschillende huizen aan om met mensen in gesprek te gaan. Samsom: ‘Je kan wel allemaal nota’s lezen, maar als je langs de deuren gaat, dan voel je ook wat er bij mensen speelt’.

‘De meeste mensen reageren wel verbaasd als ik aanbel, en vaak zijn het dan hele goede gesprekken’, vertelt Samsom. De mensen in de Kooi zijn vooral bezorgd over de afbraak van een aantal woningen. Ze hopen ook dat de huur betaalbaar blijft en ze willen meer speelruimte voor hun kinderen.

Audiofragment: Diederik Samsom in gesprek met Eline van den Hout.

Holla en Samsom waren niet alleen op pad; de fractiegenoten en lokale vrijwilligers gingen ook langs de deuren. Er zijn dus heel wat diepgaande gesprekken gevoerd en rozen uitgedeeld. 

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×