Politie vist achter het net bij oprollen hennepkwekerij Slaaghwijk

In een flatwoning in de Condorhorst is donderdagavond een hennepkwekerij opgerold. Toen de politiie de woning binnenviel, bleken de hennepplanten net geoogst te zijn. Bijna 400 lege potten waar de planten in gezeten hadden, stonden verdeeld over twee ruimtes. Alle apparatuur en de potten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie doet verder onderzoek naar de eigenaar van de hennepkwekerij. Het energiebedrijf doet aangifte van diefstal van de stroom.

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000. Hennep telen is een misdrijf. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×