Winkeliers, politie, brandweer, gemeente en vastgoedeigenaar hebben allemaal samengewerkt om de 2e ster binnen te halen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. (Foto's/video: Chris de Waard).

Tweede ster veilig ondernemen voor Kopermolen

Het Leidse (meren)wijkwinkelcentrum De Kopermolen heeft vandaag de 2e KVO-ster (Keurmerk Veilig Ondernemen) uitgereikt gekregen. In 2011 legde burgemeester Lenferink de eerste tegel die bij zo’n ster hoort, vandaag mocht hij opnieuw op z’n knieën. De hoofdingang van De Kopermolen telt nu dus twee tegels, er kunnen er nog meer bij en de winkeliers spraken dan ook uit nu vol voor de derde ster te gaan. In totaal zijn er vijf sterren te behalen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/138406215″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Eline van den Hout en Chris de Waard waren bij de feestelijke overhandiging en spraken achtereenvolgens met burgemeester Lenferink, de bestuursleden Gerard van Kan en Erik Houwert van de winkeliersvereniging, directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed dat eigenaar is van het winkelcentrum en de woningen erboven en ten slotte met wethouder Robert Strijk van Economische Zaken.

Op het plein bij de Etos Drogist werden vanmiddag toespraken gehouden door burgemeester Lenferink, wethouder Strijk van Economische Zaken, directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed en natuurlijk voorzitter Gerard van Kan van de winkeliersvereniging De Kopermolen. Allemaal zijn ze blij en trots. De KVO-ster staat niet alleen voor een mooier en veiliger winkelcentrum, maar het proces zorgt ook voor meer en beter onderling contact.

Voor een steentje straten draait burgemeester Lenferink zijn hand niet om.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×