Met een groene zak vraagt het CDA aandacht voor het gebruik van de gele zak in plaats van een grijze zak. (Foto: CDA Leiden).

CDA zaait verwarring met groene zak

In de campagne van het CDA speelt de komende dagen een groene zak een rol. Met die dikke groene zakken wil kandidaatraadslid Geert Crielaard extra aandacht vragen voor… juist ja: de gele zak. Net als de gele zakken die de gemeente al tijdenlang promoot, zijn ook de groene CDA-zakken extra dik zodat de meeuwen ze niet open kunnen pikken.

De groene zakken zijn niet te koop en mogen trouwens ook helemaal niet gebruikt worden. De enige zakken die in Leiden legaal langs de weg gezet mogen worden zijn de autenthieke grijze en de hippe gele. Overigens zijn alle dik(ke)zakken over niet al te lange tijd overbodig. Deze week begint de gemeente met het plaatsen van de ondergrondse vuilcontainers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×