Politie zoekt dader mislukte beroving in parkeergarage

De politie zoekt getuigen van een mislukte beroving in de parkeergarage van winkelcentrum de Winkelhof in Leiderdorp. Op maandag 24 februari probeerde  een nog onbekende man met geweld de tas van een 43-jarige vrouw af te pakken. De vrouw stapte rond 14.15 uur uit haar auto. Direct begon een man hard aan haar tas te trekken. Toen de vrouw haar tas niet los wilde laten, sloeg de man haar hard in het gezicht. De vrouw bleef zich verzetten en kon op een gegeven moment vluchten. Haar belager rende daarop verder de parkeergarage in.

De dader is een jongen van 17 à 18 jaar met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij is 1.80 tot 1.85 meter lang en heeft een slank postuur. Hij doeg een zwart jasje en een grijze pet van het merk Gucci. Mogelijk droeg hij een spijkerbroek.

Bent u getuige geweest van deze poging beroving? Hebt u de man rond 14.15 uur gezien in of in de buurt van winkelcentrum Winkelhof? Hebt u gezien waarheen de man is gevlucht? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×