Donderdag zevende Pecha Kucha Night Leiden

Aanstaande donderdag vindt de zevende editie van de Pecha Kucha Night Leiden plaats. Het concept Pecha Kucha komt uit Japan en is een conceptuele manier om je ideeën te presenteren. Het concept is strak: 20 dia’s met 20 seconden spreektijd per dia. Dat betekent dus 400 seconden om een mooi idee of concept voor het voetlicht te brengen. Een soort elevator pitch. Dus geen ellenlange powerpoints of saaie lezingen. Nee, in ruim 6 ½ minuut moet duidelijk zijn wat het idee is. Welk idee maakt niet uit: het kan gaan over een geweldige ervaring van het zwemmen met dolfijnen tot baanbrekend werk in de ontdekking van een genezend medicijn. 

Haagweg 4 en Stadslab organiseren Pecha Kucha night op donderdag 20 maart a.s om 20.20 uur in Nieuwe Energie (3e Binnenvestgracht 23). Tijdens deze avond zijn er acht sprekers die hun idee of passie delen door een Pecha Kucha. Van een Leidse verloskundige tot aan een creatieve biodesigner: diverse onderwerpen komen op een snelle en energieke wijze voorbij.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×