Bij een woning aan de Lambertushof gaf een nog onbekende man zich uit voor agent. De politie zoekt de man.

Mislukte babbeltruc door nepagent

Door kordaat optreden van een bewoonster van de Lambertushof is afgelopen donderdag een babbeltruc mislukt. Even voor 12.00 uur belde een man aan die zei dat hij van de politie was. Hij toonde een pasje, stapte ongevraagd naar binnen en zei dat hij in de woning wilde controleren of alles veilig was. Eenmaal binnen wilde hij van de bewoonster weten of ze goud en geld in huis had. De bewoonster liet de man geen moment uit het oog en zei dat ze hem niet vertrouwde. Daarop ging de nepagent weg. Hij heeft niets meegenomen.

Het gaat om een lichtgetinte man van 35 tot 40 jaar oud. Hij is 1.80 tot 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft donker haar en droeg een bril. Hij droeg een donkere broek en een zeer donkere jas met op de linkermouw een klein embleem.

Herkent u de man aan de hand van het signalement? Heeft u de man donderdag 13 maart in of in de buurt van de Lambertushof gezien? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×