Ruben Hein treedt op in Leidse Schouwburg

De zanger en pianist Ruben Hein staat donderdag 27 maart in de Leidse Schouwburg met zijn nieuwe theatershow. Ruben Hein grijpt in zijn show terug naar zijn jazzroots en weet dit af te wisselen met pop en funcky afropop. 

Hein bracht in 2010 zijn eerste single Elephants uit van zijn debuutalbum Loose Fit. Kort daarop kreeg hij als 3FM Serious Talent een Edison nominatie. In 2012 sleepte hij de Radio 6 Award voor Beste Soulartiest in de wacht. Ruben Hein won afgelopen oktober voor de tweede keer een Radio 6 Soul & Jazz Award voor ‘beste mannelijke artiest’. Hij was daarmee de enige artiest die voor het tweede jaar op een rij dezelfde prijs mee naar huis nam. Hoewel hij al een tijdje aan de weg timmert werd hij bij het grote publiek pas echt bekend door zijn muzikale bijdrage in het programma Linda’s Zomerweek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×