Kunst & Beatwerk op het podium tijdens Band Talent Leiden in 't Scheltema.

Band Talent Leiden in Scheltema

Band Talent Leiden – een initiatief van drie muziekliefhebbers die voor de talentvolle muzikale jeugd uit de Leidse regio een platform willen bieden om zichzelf te presenteren en zich verder te ontwikkelen. Afgelopen vrijdag was Sleutelstad-presentator Thomas Hekker erbij en maakte voor Sleutelstad een reportage van de optredens.

Na een strenge voorselectie en band coaching opende vrijdag 21 maart 2014 om 20:00 uur ’t Scheltema haar deuren voor ’t publiek. De in totaal negen bandjes die geselecteerd waren om op te treden kregen ieder 30 minuten om te laten zien wat ze in huis hadden. De sfeer van de avond kwam over zoals bedoeld, Band Talent Leiden is geen wedstrijd, maar een festival.

Dat de eerste editie een groot succes is kan niemand om heen. De volgende editie staat al in de planning, deze zal niet plaats vinden in ’t Scheltema, maar aan de overkant, in de Gebr. de Nobel.

Kijk hier de reporatage terug op SleutelstadTV.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×