Ook komende zondag doet Rolf Marselis weer live verslag voor Sleutelstad 93.7 FM.

Bekerfinal ZZ Leiden – GasTerra Flames live bij Sleutelstad

Zondagmiddag staat ZZ Leiden in de finale van de NBB Beker. De wedstrijd, die in Zwolle wordt gehouden, start om 14.00 uur. Sleutelstad zal een live verslag verzorgen van de voor de Leidse formatie belangrijke wedstrijd. De beker finale is de kortste weg naar een prijs voor de formatie van coach Toon van Helfteren. Tweemaal eerder stond ZZ Leiden sinds de herstart in de finale. Beide keren werd de beker toen gewonnen. De eerste keer was dat in 2010 en de twee maal in 2012.

ZZ Leiden start niet als favoriet aan de finale. GasTerra Flames is de koploper in de Dutch Basketballleague en de ploeg in vorm. ZZ Leiden is de nummer zes in de competitie en speelt het hele seizoen wisselvallig. Afgelopen donderdag troffen beide ploegen elkaar in Groningen. Toen had de Groningse ploeg geen kind aan ZZ Leiden. Maar de finale is een wedstrijd op zich.

ZZ Leiden speelt de ene keer fantastisch basketbal (recent tegen Den Helder in de Vijf Meihal) en de andere keer verliest de ploeg op dramatische manier, zoals kort geleden tegen Aris en GasTerra Flames.  Positief is dat DeJuan Wright weer deel uitmaakt van de selectie. De Amerikaan is weer fit.  Dat geldt niet voor Mohammed Kherazzi, die last heeft van een enkel blessure. Het is zeer de vraag of hij zondag zal spelen.

Sleutelstad zal live verslag doen van de wedstrijd. Het verslag wordt verzorgd door Rolf Marselis. De wedstrijd is te beluisteren op de kabel en in de ether, maar ook via: stream.sleutelstad.nl.

De uitzending start rond 13.30 uur met een voorbeschouwing.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×