Rijksoverheid ontvangt petitie Fietspoint

Fietspoint Leiden bij het Centraal Station moet sluiten. Afgelopen maanden werd er een petitie gehouden om die sluiting stop te zetten. Vandaag neemt de Kamercommissie voor Infrastructuur en Milieu de petitie in ontvangst.  

De fietsenmaker- en verhuurder moet sluiten vanwege een verloren juridische strijd met de NS. Het geschil tussen de partijen ging over een geplande verbouwing van de NS die ten koste zou gaan van de tunnel tussen de voor- en achterzijde van het station waar klanten van Fietspoint hun brommers en scouters stalden.

Vanaf 1 juli 2014 worden de stallingen en de fietsenwinkel overgenomen door een reïntegratiebedrijf. De medewerkers van de fietsenwinkel en ook de klanten zijn verontwaardigd en vol onbegrip.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×