Vrouw van portemonnee beroofd bij babbeltruc

Een 70-jarige bewoonster van de Beethovenlaan werd maandag 31 maart het slachtoffer van een babbeltruc. Rond 16.15 uur belde een man aan bij de vrouw. Hij vertelde dat hij pennywafels verkocht voor het goede doel. De bewoonster wilde het goede doel wel steunen en liep naar binnen om geld te pakken. De man stond ineens ook binnen en vroeg om een glaasje water. Daarop liep bewoonster naar de keuken om dat voor hem te halen. Toen ze terugkwam, was de man verdwenen. Hij had de portemonnee van de vrouw meegenomen.

De dader is een blanke man van ongeveer 40 jaar met een normaal postuur. Hij heeft een kaalgeschoren hoofd. De man droeg een donkere spijkerbroek en een zwart t-shirt met korte mouwen. Op zijn rechter bovenarm had hij een tattoeage. De man sprak gebrekkig Nederlands. Mogelijk is hij van Oost-Europese afkomst.

Mensen die de man maandag 31 maart in de buurt van de Beethovenlaan hebben gezien worden verozhct te bellen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×