Loungeroom 27 drie weken drooggelegd

Burgemeester Lenferink heeft de drank- en horecavergunning van Loungeroom 27 voor een periode van drie weken ingetrokken. De eigenaar van Loungeroom 27 aan de Hoge Rijndijk 126 heeft zich volgens de gemeente niet gehouden aan de regels van de gemeente Leiden. Twee keer was er in de afgelopen periode tijdens openingstijden geen leidinggevende aanwezig, zo bleek bij controles.

Omdat eerdere maatregelen geen verbeteringen hebben laten zien heeft de burgemeester besloten om de drank- en horecavergunning – en daarmee de aanwezigheidsvergunning voor kansspelautomaten – voor Loungeroom 27 van donderdag 3 april tot en met woensdag 23 april in te trekken. Ook moet Loungeroom 27 in deze periode om 12 uur ’s nachts dicht en leeg zijn.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline