Loungeroom 27 drie weken drooggelegd

Burgemeester Lenferink heeft de drank- en horecavergunning van Loungeroom 27 voor een periode van drie weken ingetrokken. De eigenaar van Loungeroom 27 aan de Hoge Rijndijk 126 heeft zich volgens de gemeente niet gehouden aan de regels van de gemeente Leiden. Twee keer was er in de afgelopen periode tijdens openingstijden geen leidinggevende aanwezig, zo bleek bij controles.

Omdat eerdere maatregelen geen verbeteringen hebben laten zien heeft de burgemeester besloten om de drank- en horecavergunning – en daarmee de aanwezigheidsvergunning voor kansspelautomaten – voor Loungeroom 27 van donderdag 3 april tot en met woensdag 23 april in te trekken. Ook moet Loungeroom 27 in deze periode om 12 uur ’s nachts dicht en leeg zijn.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×