Feestelijke opening watersportseizoen

Het watersportseizoen zal aanstaande vrijdag feestelijk worden geopend. Deze opening zal plaatsvinden onder de Jeneverboom gelegen aan de oever van de Sprietlaeck in de klein Hemmeerpolder. Bij dit evenement zullen bestuurders van verschillende omliggende gemeenten en Watersport gerelateerde bedrijven en verenigingen aanwezig zijn. Tijdens de openingsceremonie zullen deze bestuurders toelichten wat er in het nieuwe seizoen aan activiteiten te gebeuren staat.

Dit jaar zal ook de Sloepiewisselprijs uitgereikt worden aan de meest talentvolle jonge zeilster / zeiler van Nederland.
Ook zal voor de vierde maal de door het Genootschap De Jeneverboom in het leven geroepen “Kaagwaterpenning” uitgereikt worden aan een persoon die veel voor de Watersport heeft gedaan. Dit alles omlijst door muzikale ondersteuning van het Warmonds Schippertjeskoor.

Het geheel zal worden afgesloten door, onder het genot van een glaasje Kaagwater, gezamenlijk een toost uit te brengen op het nieuwe watersportseizoen 2014.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×