CDA-raadslid Roeland Storm tijdens de installatie van de nieuwe raad op 27 maart. (Foto: Chris de Waard)

CDA wil aanpak drank- en drugsoverlast Stevenshof

Het CDA in Leiden maakt zich ernstige zorgen over de overlast van drank en drugs in de Stevenshof. Nabij het gezondheidscentrum hebben veel omwonenden last van hangjongeren. Bewoners hebben het gevoel dat de politie niet komt opdagen als er gebeld wordt met een melding.

Audiofragment: CDA-raadslid Roeland Storm over de drank- en drugsoverlast in de Stevenshof.

Het kersverse CDA-raadslid Roeland Storm, in het dagelijks leven politieagent, heeft daarom vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders. Het CDA wil dat het stadsbestuur de overlast gaat aanpakken zo nodig met een samenscholingsverbod om overlastgevende groepen te kunnen weren. Ook wil het CDA weten of de sluiting van het politiebureau in de Stevenshof heeft geleid tot deze situatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×