Rijksmuseum Volkenkunde (Foto: PR)

Speuren naar paaseieren? Het kan in Rijksmuseum Volkenkunde

Het is een traditie geworden: paaseieren zoeken in de tuin van Rijksmuseum Volkenkunde. Kinderen tot 12 jaar kunnen ook deze Pasen weer komen zoeken. De eieren van dit jaar zijn bijzonder omdat met ieder gevonden ei de kinderen iets leert over andere volkeren. De paasspeurrEIs neemt de kinderen langs allerlei culturen en hun gebruiken. Zo wordt er ingegaan op verschilende vruchtbaarheidssymbolen zoals de haas en de eieren van Pasen. 

Voor de ouders is er de ORIGINAL markt een markt met verschillende snuisterijen. Uitgangspunten van de makers van de producten op de ORIGINAL market zijn duurzaamheid, hergebruik en aandacht voor product, materiaal en verhaal.

Op eerste paasdag is iedereen welkom in de tuin van Volkenkunde.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×