De nieuwbouw van Gebr. de Nobel moet nu voor de kerst opgeleverd worden. (Afbeelding: PR).

Leidse poptempel Gebr. de Nobel later klaar

Poppodium Gebr. de Nobel is niet na de zomer en ook niet dit najaar klaar. “Het wordt wel december,” zegt Leontine de Reede van het voormalige Leids Vrijetijd Centrum (LVC). Die eerste periode na de opening wordt er proefgedraaid. “Kinderziektes heb je natuurlijk altijd bij zo’n heel nieuw pand.”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/143542500″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Leontine de Reede over de kroegentour van Gebr. de Nobel.

Tot de opening wil het poppodium zoveel mogelijk onder de mensen blijven. Daarom ging afgelopen zaterdag een kroegentour van start in De Uyl van Hoogland. Aanstaande zaterdag zijn er optredens in De Vergulde Kruik en op 2 mei strijkt Gebr. de Nobel neer in CafĂ© The Duke. Op 9 mei is er een vol programma in Dranklokaal de WW en deze eerste kroegentour wordt op 31 mei afgesloten in Lazaru’s.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×