Levensgevaarlijk: steen door ruit rijdende auto gegooid

Op de Rijnsburgerweg is maandag vrijwel zeker een steen tegen de ruit van een rijdende auto gegooid. Rond 17.30 uur reed de auto over de Rijnsburgerweg in de richting van de Wassenaarseweg. Ter hoogte van de Boerhaavelaan, hoorden de twee inzittenden een harde klap en vloog er glas in het rond. De zijruit aan de bijrijderskant bleek kapot te zijn. Op straat troffen de bestuurder en bijrijder de steen aan die vermoedelijk tegen de autoruit is gegooid. Bij het voorval raakte wonder boven wonder niemand gewond, maar de inzittenden zijn zich wel rot geschrokken.

De politie verzoekt iedereen die maandag 21 april rond 17.30 uur heeft gezien dat iemand op de Rijnsburgerweg een steen naar een auto gooide direct contact op te nemen. Ook mensen die eventueel andere informatie hebben over de stenengooier(s) kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×