Wayne Davies (22) wordt sinds vrijdagavond vermist. (Foto Davies: Politie, foto's zoektocht: Amando van der Heide).

Politie naarstig op zoek naar verdwenen Brit

Er is nog steeds geen enkel spoor van de sinds afgelopen vrijdag vermiste britse Wayne Davies. De 22-jarige tourist ging die avond stappen in de Hifi Club in de Vrouwensteeg. Hij is daar te voet vertrokken richting zijn hotel, het Golden Tulip aan de Schipholweg. Daar kwam hij echter nooit aan.

Zijn twee vrienden wel. Een van hen had een nat pak opgelopen en de politie sluit daarom niet uit dat ook Davies te water is geraakt. Een zoektocht met behulp van speurhonden in en om het water bij de Boommarkt heeft nog geen enkele aanwijzing opgeleverd. Ook een Burgernet-alert leverde nog geen bruikbare tips op.

Ook een speurhond gaat mee het water op.

Davies is 22 jaar, ongeveer 1.85 lang en heeft donker haar. Ten tijde van zijn vermissing droeg hij een zwarte broek, een blauwe trui met capuchon en blauwe hoge gymschoenen. Mensen met informatie worden verzocht om de politie te bellen op nummer 0900-6070.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×