Vorig jaar werd op de Streekmarkt ook de website Streekproducten gelanceerd door wethouder Roos van Gelderen. Via de site kunnen de producten uit de regio worden besteld. (Archieffoto: Chris de Waard).

Streekmarkt en braderiëen op Bevrijdingsdag

Net als de afgelopen twee jaar wordt er ook nu weer een streekmarkt gehouden op 5 mei. Kaas, groente, honing, wol, wijn, brood, planten en nog veel meer producten uit de Leidse ommelanden worden aangeboden op de Doezastraat. Aan de andere kant van de Zoeterwoudse Singel loopt de braderie door tot aan het einde van de Herenstraat. Wie zelfs dan nog niet genoeg heeft van het struinen tussen de marktkramen, kan met een treintje naar winkelcentrum de Luifelbaan waar ook allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Een paar dagen later, op zondag 11 mei, staat de biologische markt van het Marktgilde voor de tweede keer op de Vismarkt. De bezoeker kan daar terecht voor de Biologische Smaak van Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×