Ronald de Lange (rechts) met zijn medewerkers in de buurtsuper aan de Herenstraat. (Foto: PR).

Spar de Lange start maaltijdservice

SPAR DE LANGE introduceert een nieuwe maaltijdservice onder de naam ‘Eet smakelijk!’. De buurtsuper biedt vanaf deze week onder die naam een breed en gevarieerd assortiment verse kant en klaar maaltijden, wisselmenu’s, salades, soepen en nagerechten aan. “Inclusief natriumbeperkte en gemalen maaltijden,” zegt Ronald de Lange van de gelijknamige SPAR supermarkt aan de Herenstraat.

De Lange “Alle maaltijden zijn op ambachtelijke wijze en volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum door professionele en ervaren koks bereid. Met deze nieuwe service richten we ons met name op de ouderen, die zelf niet willen of kunnen koken, maar wel een warme maaltijd willen eten. Eventueel in combinatie met specifieke dieetwensen of als gemalen variant.”

“De overheid stimuleert ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Daarom groeit de behoefte aan verse kant-en-klaar maaltijden bij deze bevolkingsgroep enorm,” aldus Ronald de Lange. De directie van SPAR Holding B.V. uit Waalwijk heeft begin oktober vorig jaar een intentieovereenkomst getekend met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarbij is afgesproken dat SPAR zich zal inspannen om met haar aanbod in assortiment en diensten de zelfredzaamheid van buurtbewoners te ondersteunen: “Deze nieuwe maaltijdservice sluit daar goed op aan.”

De maaltijden kunnen eenvoudig online besteld worden via www.spardelange.nl of door middel van een bestelformulier in de winkel. De bestelde maaltijden zijn af te halen in de winkel of kunnen door Ronald de Lange – al dan niet in combinatie met de rest van de boodschappen – thuisbezorgd worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×