Zonder vrijwilligers is het houden van de Leiden Marathon niet mogelijk. Meld je dus snel aan. (Foto: PR).

Leiden Marathon zoekt nog vrijwilligers

De Leiden Marathon telt maar liefs 1200 vrijwilligers die er voor zorgen dat op zondag 18 mei alles goed verloopt. Naast het uitvoeren van hun taken, moedigen de medewerkers de lopers ook vaak met enthousiasme aan. Met name voor langs het parcours worden nog vrijwilligers gezocht. Op www.marathonvrijwilliger.nl staat alle informatie.

Ook in 2014 heeft de klassieke afstand weer één grote ronde en precies daarvoor zijn veel mensen nodig. Naast Leiden lopen de atleten ook door Zoeterwoude, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk, Hoogmade, Roelofarendsveen, Nieuwe-Wetering, Rijpwetering, Oud-Ade en Leiderdorp.

Wat je er voor krijgt?
Een speciaal T-shirt, medewerkersjack, een goed gevuld lunchpakket en na afloop een groot feest met live muziek en lekker eten. Maar voor alles krijg je er een topdag voor terug en de ultieme waardering van de hardlopers. Want zonder onze vrijwilligers is er geen Leiden Marathon.

Enthousiast geworden? Mail dan naar mok.scheffer@marathon.nl of bel 071-514 44 61.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×