Verlies in Vijf Meihal: ZZ Leiden nog niet naar finale

GasTerra Flames heeft wat het wil; een vijfde en beslissende wedstrijd. Zorg en Zekerheid Leiden redde het opnieuw niet om de finale te bereiken in een enorm chaotisch duel waarbij het wel wederom ongelofelijk spannend bleef. Een aantal factoren werd Leiden uiteindelijk te veel en het moest bij 66-72 capituleren. Zondag moet dan de beslissing vallen in de MartiniPlaza, omdat het in de serie nu 2-2 staat.

Voor aanvang nam de Vijf Meihal een zeer indrukwekkende minuut stilte in acht. Vanmiddag kreeg de ploeg te horen dat de moeder van ZZ-speler Mohamed Kherrazi onverwachts is overleden. Een enorme klap voor Mohamed, familie en vrienden, maar zichtbaar ook voor het team en de club in het algemeen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×