Gouden medailles voor Nikita en Philomee. (Foto: PR).

Jahn Leiden sterk op NK Ritmische Gymnastiek

Tijdens de landelijke C finale afgelopen weekend in Hendrik-Ido-Ambacht beheersten de Leidse ritmisch gymnasten het podium. Bij de junioren scoorden teamgenoten Nikita van Veggel en Philomee de Vos met hun individuele oefeningen exact gelijke punten bij de jury en behaalden daarmee allebei een gouden medaille. Lucie Burggraaff pakte het zilver bij de senioren en Leonor Santos Reto mocht bij de benjamins eveneens een zilveren medaille in ontvangst nemen.

Ook bij de duo’s scoorden de Jahndames hoog. Bij de senioren ging het goud naar het duo Lotte Ruijs & Nikita van Veggel en het zilver naar het duo Philomee de Vos & Lucie Burggraaff, Duo Anja ILchenko & Leonor Santos Reto behaalden bij de benjamins eveneens de 1e plaats en de meiden gingen met gouden medailles naar huis.

Bij ritmische gymnastiek laat je op het ritme van muziek je lenigheid zien met gebruik van de materialen lint, hoepel, knotsen, touw en bal. De gymnasten van het selectieteam ritmische gymnastiek Jahn Leiden vertegenwoordigen de club op nationale en internationale wedstrijden en toernooien. De vereniging heeft ook een afdeling voor recreanten ritmische gymnastiek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×