Hoofdspreker is morgen Jo Hermanns. (Foto: PR).

Stichting Present Leiden organiseert symposium over het gezin

Stichting Present Leiden organiseert morgen het mini-symposium: ‘Het gezin geeft kleur aan de stad!’. Het symposium behandelt zaken als: hoe kan een gezin present zijn en hoe kunnen we samen vormgeven aan een ’pedagogische civil society’? Emeritus hoogleraar Opvoedkunde Jo Hermanns is hoofdspreker. Ook is er een interactieve discussie onder leiding van Jan Willem Roseboom.

Present wil samen met de deelnemers de mogelijkheden verkennen voor gezinnen met kinderen om zich in te zetten voor hulpbehoevenden. “In een veranderende tijd waarin steeds meer vraag is naar inzet van vrijwilligers, wil Present bespreken wat vrijwilligerswerk kan betekenen voor zulke gezinnen. Wat biedt het de kinderen en ouders en hoe kunnen gezinnen een hulpbron zijn,” zegt Sietske Steenbergen van Present.

Meer informatie staat op www.stichtingpresent-leiden.nl en www.faceboom.com/presentleiden.

Datum: donderdag 15 mei 2014 15.00u-17.00u (met aansluitend een borrel tot 18:00)
Locatie: Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, zaal F0.015
Entree: een bijdrage aan de kosten van het symposium wordt op prijs gesteld. Dit is mogelijk bij de ingang.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×