Bij Buskruid kunnen de bezoekers terecht voor een soepje. (Foto: PR).

Succes voor nieuw foodfestival: Tweede Rrrollend Leiden in september

Hoewel de eerste editie nog moet plaatsvinden is Rrrollend Leiden nu al zo’n succes dat er al in september een tweede editie komt. Met nog meer foodtrucks dan de 30 die op 23, 24 en 25 mei op het Pieterskerkplein staan. Samen met het Verrassend Winkelweekend dat deze maand in het teken staat van Theater belooft het een ontspannen en sfeervol retroweekend te worden.

Een greep uit de deelnemers aan Rrrollend Leiden: exclusieve burgerwagens, een mobiele wijnbar, eigenzinnige tosti’s en exotische wraps. Onder de deelnemers zijn ook een paar Leidse ondernemers: Noroc en Dartel. Ook zijn er een paar oude bekenden van de kerstmarkt zoals het Crêpe Chalet en Vive le Vin. De andere deelnemers komen uit heel Nederland, zoals Rolling Rock Kitchen uit Delft en Lizz Bizz uit Zwolle. Op de Facebook-pagina staat het complete overzicht.

Rrrollend Leiden is op vrijdag 23 mei open van 17.00 tot 23.00 uur, op zaterdag 24 mei van 11.00 tot 23.00 uur en zondag 25 mei van 11.00 tot 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×