LHD Vanir roeit Regatta voor Stichting Ambulancewens

Het Leidsch Heren Dispuut Vanir van KSRV Njord roeit de Ringvaart Regatta, net als vorig jaar, om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Ambulancewens. Deze stichting laat laatste wensen van niet-mobiele, terminale patiënten uitkomen.

“Een voorbeeld is een oma, die naar de bruiloft van haar kleindochter wilt. De verzekering dekt het niet, dus dan moet Stichting Ambulancewens bijspringen”, vertelde Justus Beijk van de Vanir8 bij Stud071.

Audiofragment: Justus Beijk (Vanir8) en Maïta Linzel (coach bij KSRV Njord) bij Stud071 over roeien voor Stichting Ambulancewens.

De roeiers hopen door middel van donaties en sponsoring €2840 op te halen. “Dat klinkt misschien als een raar bedrag,” geeft coach Maïta Linzel toe, “maar een wens kost gemiddeld €355, en we hebben acht roeiers in de boot zitten. Per roeier willen we één wens in vervulling laten gaan.”

De OC&C Ringvaart Regatta is een jaarlijkse wedstrijd van 100 kilometer en wordt dit jaar geroeid op woensdag 28 mei. De acht roeiers van Vanir starten rond 08.30 uur bij Asopos de Vliet in Leiderdorp. De verwachte aankomsttijd in Delft ligt rond 18.30 uur. 

Meer informatie over doneren, sponsoren en het goede doel is te vinden op de website van Vanir

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×