Dit plan voor het Rijnsburgerblok bij Leiden Centraal gaat in elk geval niet meer gerealiseerd worden. De ontwikkelaars trekken zich terug. Vanavond geeft wethouder Laudy de gemeenteraad tekst en uitleg.

Spoeddebat over afhaken ontwikkelaars Rijnsburgerblok

Net een week in functie krijgt VVD-wethouder Paul Laudy al een spoeddebat aan zijn broek. GroenLinks, de ChristenUnie en het CDA vragen de wethouder om opheldering nu deze week bekend is geworden dat de ontwikkelaarscombinatie bestaande uit OVG en Syntrus Achmea zich heeft teruggetrokken. Laudy zelf laat zich vanmiddag bijpraten door zijn ambtenaren: “Ik weet het zelf ook net twee dagen.”

Audiofragment: VVD-wethouder Laudy wordt vanmiddag ook zelf pas bijgepraat over de problemen rond het Rijnsburgerblok.

Leiden rijnsburgerblok


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×